Un tigru de la circ a fost împușcat mortal, de proprietarul său, după ce a evadat și se plimba pe străzile din Paris, deturnând transportul public și aducând serviciile de urgență rapid în zonă, scrie The Guardian. 


Pompierii au fost chemați la scurt timp, înainte de ora 4 p.m. (ora locală) de oamenii care au văzut animalul sălbatic, de 200 kg, care se plimba liber pe străzi, în zona arondismentului 15, în sud-vestul capitalei franceze, lângă sediul Televiziunii franceze. 

După ce povestea s-a răspândit pe rețelele de socializare, autoritatea pentru transport din Paris a suspendat, temporar, traficul, pe o linie de tramvai din zonă.


„Proprietarul este în șoc. Când am sosit noi, tigrul care cântărea 200 de kg era deja mort”, a spus Valerian Fuet, un  purtător de cuvânt al pompierilor. 

Animalul a fost împușcat pe alee, a spus el, precizând că nu era pe stradă și nu erau trecători în apropiere. Prorpietarul animalului a fost luat de polițiști pentru interogatoriu, în timp ce cadavrul tigrului a fost luat pentru autopsie. A fost deschisă o anchetă a poliției. 

Tigrul a scăpat de la Circul Bormann-Moreno, care s-a mutat recent în zonă și urma să-și deschidă porțile pentru public în 3 decembrie. 

Fundația Brigitte Bardot, fondată de actrița celebră franceză, care a devenit o mare activistă pentru drepturile animalelor, și-a exprima groaza și a cerut autorităților din ecologie să interzică folosirea animalelor la circuri.

„Este un miracol că nu au fost victime umane de data aceasta”, a spus ea.

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tigru-circ.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tigru-circ-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un tigru de la circ a fost împușcat mortal, de proprietarul său, după ce a evadat și se plimba pe străzile din Paris, deturnând transportul public și aducând serviciile de urgență rapid în zonă, scrie The Guardian.  Pompierii au fost chemați la scurt timp, înainte de ora 4 p.m. (ora...

Preluat de la EVZ