Shahriar S., 21 de ani, suporter de origine pakistaneză al lui FSV Zwickau, s-a răzbunat pe un rival de la Karlsruhe la finalul meciului dintre cele două echipe. Motivul atacului a fost reprezentat de insultele rasiste ale fanului lui Karlsruhe.   


Sâmbătă, 18 noiembrie, la finalul partidei dintre Karlsruher SC și  FSV Zwickau, încheiat 1-0, doi fani rivali s-au bătut. Și s-a terminat cum nu se putea mai rău, a relatat azi tabloidul Bild.


Shahriar S, doar 21 de ani, soldat în armata germană, având origini pakistaneze, l-a lovit brutal cu pumnul pe cel care îl insultase, victima lovindu-se cu capul de caldarâm. A fost transportat imediat la spital, dar era prea târziu. A murit.

Agresorul a fost deja arestat, anunță Bild. Era mereu în conflict cu legea, fiind de mai multe ori în atenția poliției, inclusiv pentru vătămare corporală. 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/yIdJEbgUukA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSport
Shahriar S., 21 de ani, suporter de origine pakistaneză al lui FSV Zwickau, s-a răzbunat pe un rival de la Karlsruhe la finalul meciului dintre cele două echipe. Motivul atacului a fost reprezentat de insultele rasiste ale fanului lui Karlsruhe.    Sâmbătă, 18 noiembrie, la finalul partidei dintre Karlsruher SC și  FSV...

Preluat de la EVZ