La 26 de ani, Simona Halep se gândește deja la viața de după cariera de jucătoare profesionistă de tenis. Cu un prim mare obiectiv atins, ajungerea pe locul 1 în ierarhia mondială, Simona spune că nu se vede jucând tenis la 35 de ani, dar și că-și dorește cât mai mulți copii.

Surprinsă de curând alături un fost tenismen cu care are o relație, cea mai bună jucătoare a lunii are planuri de viitor, iar acestea nu includ neapărat o carieră foarte lungă. Dacă Serena sau Venus Williams rămân în top la 36, respectiv 37 de ani, românca are alte planuri.

“Atunci când dispare plăcerea cred că trebuie să te lași. La mine cred că va fi ceva de pe o zi pe alta și, cu siguranță, mă voi simți împlinită în alte aspecte ale vieții. Îmi doresc foarte mulți copii, nu mă văd jucând până la 35 de ani. De ce? Pentru că îmi doresc și altceva de la viață și vreau să mă bucur și de alte lucruri. 35 de ani mi se pare o vârstă prea înaintată pentru tenis”, a spus Simona, într-un interviu acordat Canal 33.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/simona-halep-a-anuntat-varsta-pana-la-care-va-mai-concura-vreau-sa-ma-bucur-si-de-alte-lucruri-44489.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/simona-halep-a-anuntat-varsta-pana-la-care-va-mai-concura-vreau-sa-ma-bucur-si-de-alte-lucruri-44489-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv