„Este un proiect care deja este implementat în București și ne dorim să-l extindem la nivelul întregii țări. Mi-am dorit ca începând de anul viitor să putem să spunem că, cel puțin zona de ordine publică, o avem acoperită din punctul acesta de vedere”, a declarat vineri, la Antena 3, Carmen Dan.


În contextul discuțiilor despre pachetul de legi privind întărirea autorității polițiștilor, ministrul a spus că se urmărește ca polițiștii să fie eficienți și să cunoască limitele comportamentului dincolo de care este abuzul, precum și o foarte bună reglementare a conduitei pe care trebuie să o aibă polițistul în relația cu cetățenii.

Schimbări IMPORTANTE la PAȘAPOARTE. Modificări MAJORE pentru români„Ne dorim să aibă (polițistul — n.r.) o acțiune eficientă, ne dorim să cunoască foarte bine care sunt limitele comportamentului și atunci când depășește acele limite, să fie conștient că va fi sancționat pe măsură”, a explicat ministrul de Interne.

Carmen Dan a afirmat că au fost și voci critice față de propunerile în cauză, dar „până la urmă dialogul este soluția”.

Cale deschisă pentru ABUZURI. POLIȚIA va putea SĂ-ȚI INTRE ÎN CASĂ fără MANDAT! Vor fi suficiente INDICIILE

Cu privire la posibile abuzuri comisede către polițiști, ministrul de Interne a răspuns: „Revenind la acest pachet de măsuri pe care noi l-am propus, până la urmă aș pune întrebarea (…): în ce profesie care ține de domeniul aplicării legii nu sunt abuzuri? Procurorii nu fac abuzuri, judecătorii nu fac abuzuri?”.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
„Este un proiect care deja este implementat în București și ne dorim să-l extindem la nivelul întregii țări. Mi-am dorit ca începând de anul viitor să putem să spunem că, cel puțin zona de ordine publică, o avem acoperită din punctul acesta de vedere”, a declarat vineri, la Antena...

Preluat de la EVZ