„Relația PSD-ALDE este funcțională la nivel de conducere, dar suferă mici fracturi – mai puțin vizibile (…) Noi încercăm să fim cât mai corecți și principiali în raport și cu obiectivele județului, și cu această alianță. Facem eforturi și ne ținem de aceste obiective, ceea ce nu cred că se întâmplă și în sens invers. Dar astea sunt problemele dânșilor, noi rămânem consecvenți chiar și cu pierderi de imagine, de capital politic (…) Noi chiar ne ținem de cuvânt și administrativ, și politic, cu cei care înțeleg să ne respecte. Repet, din partea cealaltă nu beneficiem de același tratament, dar asta e, când un partid cântă pe 2-3 voci”, a caracterizat liderul organizației județene PSD Bacău, senatorul Dragoș Benea, citat de presa locală.


„Relația PSD-ALDE scârțâie, dar noi, cei de la PSD, am plecat deja la magazin, după vaselină. Și atâta timp cât scârțâie, ea poate fi reparată”, a adăugat acesta.Cazul din Bacău nu este izolat. În coaliție se discută, încă din luna septembrie, despre faptul că în tot mai multe județe, relația dintre PSD și ALDE este „înghețată”, au relatat surse din coaliție pentru EVZ: protocoalele de colaborare dintre cele două partide nu ar funcționa și membrii ALDE sunt din ce în ce mai nemulțumiți de faptul că PSD nu a împărțit și cu ei funcțiile politice din teritoriu.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Relația PSD-ALDE este funcțională la nivel de conducere, dar suferă mici fracturi – mai puțin vizibile (...) Noi încercăm să fim cât mai corecți și principiali în raport și cu obiectivele județului, și cu această alianță. Facem eforturi și ne ținem de aceste obiective, ceea ce nu cred că...

Preluat de la EVZ