Averea netă a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com, s-a majorat cu 2,4 miliarde de dolari, la 100,3 miliarde de dolari, după ce acțiunile retailerului online au crescut cu peste 2% datorită vânzărilor de Black Friday, potrivit Bloomberg.

Cumpărăturile online care au avut loc de Black Friday au crescut cu 18,4% față de anul trecut, potrivit datelor publicate de Adobe Analytics, iar investitorii mizează pe faptul că Amazon va atrage o parte mai mare din cheltuielile online în perioada cumpărăturilor de iarnă.

Averea lui Bezos s-a mărit cu 32,6 miliarde de dolari anul acesta, înregistrând cea mai mare creștere în cadrul indicelui Bloomberg al miliardarilor, care include 500 de persoane. Acțiunile Amazon au crescut cu 5% numai în această săptămână.

Bezos l-a depășit pe Bill Gates în clasamentul celor mai bogați oameni din lume, în luna octombrie. Cofondatorul Microsoft Corporation are o avere netă de 86,8 miliarde de dolari. Locul al treilea este ocupat de investitorul american Warren Buffett, cu 78,9 miliarde de dolari.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/averea-celui-mai-bogat-om-de-pe-planeta-a-crescut-datorita-vanzarilor-de-black-friday-44495.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/averea-celui-mai-bogat-om-de-pe-planeta-a-crescut-datorita-vanzarilor-de-black-friday-44495-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv