Cinci bărbați au fost transportați la spital, fiind răniți în urma unui accident rutier produs între localitățile mureșene Ernei și Săcăreni, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un șanț, din cauza neadaptării vitezei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, maior Cristian Virag, a declarat că pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI, pentru evitarea izbucnirii unui incendiu.

”Accidentul s-a produs între Ernei și Săcăreni. A intervenit detașamentul Târgu Mureș cu o autospecială și cinci subofițeri. S-a oferit sprijin echipajelor de prim-ajutor. S-au asigurat măsurile PSI. În accident a fost implicată o autoutilitară. Sunt cinci persoane rănite dintre care două cod galben și trei cod verde”, a spus Cristian Virag.

Astfel, doi dintre bărbați sunt răniți grav.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accidnet-o-masina-a-ajuns-in-sant-din-cauza-vitezei-cinci-barbati-la-spital-44496.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accidnet-o-masina-a-ajuns-in-sant-din-cauza-vitezei-cinci-barbati-la-spital-44496-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv