O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident rutier produs vineri seară pe Drumul Național 72, în județul Prahova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 72, care face legătura între municipiul Ploiești și municipiul Târgoviște. Două autoturisme s-au ciocnit violent în zona Parcului industrial Ploiești, la câțiva kilometri de intrarea în oraș, accidentul având loc în condițiile în care în zonă este ceață, iar vizibilitatea este de aproximativ 50 de metri. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în urma accidentului un bărbat a murit pe loc, iar alți trei au fost răniti, doi dintre ei fiind în stare gravă. La ora transmiterii acestei știri, răniții primesc îngrijiri medicale în ambulante.

Conform surselor citate, a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din autoturism, în condițiile în care impactul a fost atât de violent încât una dintre mașini a fost ruptă în două.

Sursă foto: observatorulph.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-cumplit-un-bmw-s-a-rupt-in-doua-dupa-impactul-cu-o-alta-masina-un-barbat-a-murit-pe-loc-alti-doi-in-coma-foto-44484.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-cumplit-un-bmw-s-a-rupt-in-doua-dupa-impactul-cu-o-alta-masina-un-barbat-a-murit-pe-loc-alti-doi-in-coma-foto-44484-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv