Sicriul cu trupul actriței Stela Popescu a fost depus la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, sute de oameni aplaudând la sosirea acestuia.

“Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ne-am fi dorit să o mai vedem pe scenă, dar viața are un sfârșit până la urmă. O admiram, mergeam la spectacolele dumneaei, acum am venit să ne luăm rămas bun și asta e. Dumnezeu să o odihnească”, a declarat Simona Alexandru, în vârstă de 45 de ani.

“A fost un om extraordinar. Feblețea mea. Am lucrat mult cu dânsa și la filmări și la spectacole de teatru. Nu am cuvinte. Simt o durere în suflet că ne-a murit o mare actriță. Nu știu cine poate să o înlocuiască în piese cu Arșinel”, a mai spus Nicolae Paraschiv, în vârstă de 62 de ani.

Trupul neînsuflețit al Stelei Popescu a fost depus în foaierul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”. Sâmbătă, actrița va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc înmormântarea, alături de soțul său, textierul Mihai Puiu Maximilian.

Actrița Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017, a anunțat vineri Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici” București.

“I.N.M.L. “Mina Minovici” București a efectuat astăzi, 24 noiembrie 2017, autopsia medico-legală a doamnei Popescu Stela, ca urmare a emiterii ordonanței nr. 392500/23.11.2017 a D.G.P.M.B. -Serviciul Omoruri și a constatat că moartea domniei sale a fost neviolentă fiind datorată unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viața, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017″, se arată într-un comunicat de presă al Institutului Național de Medicină Legală “Mina Minovici” București, remis Mediafax.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/trupul-stelei-popescu-a-fost-depus-in-aplauzele-oamenilor-la-teatrul-de-revista-constantin-tanase-44459.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/trupul-stelei-popescu-a-fost-depus-in-aplauzele-oamenilor-la-teatrul-de-revista-constantin-tanase-44459-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv