Un bărbat a reclamat la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Harghita că s-a îmbătat cu apa plată cumpărată dintr-un supermarket. Bărbatul consideră că producătorul acesteia i-a pus viața în pericol, deoarece după ce a băut-o s-a urcat la volan.

Șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Harghita, Laurențiu Moldovan, a declarat că un bărbat a reclamant că s-a îmbătat cu apă plată.

”Clientul a cumpărat dintr-un supermarket o apă plată și după ce s-a urcat la volan a spus că simțea că îl ia cu amețeli și s-a îmbătat de la apă. A zis că producătorul este de vină pentru că i-a pus viața în pericol, dar și viețile celorlalți participanți la trafic. Noi ne-am făcut treaba. A trebuit să continuăm demersurile, am luat buletinele de analiză, ni le-a prezentat producătorul pentru lotul respectiv de apă. Evident că nu avea cum să se întâmple, iar apoi am încheiat acțiunea de control. Apa era bună, totul era în regulă”, a spus Laurențiu Moldovan.

În reclamație, clientul a scris ”o poveste lungă” și a explicat ”la câte pericole s-a supus el și ceilalți participanți la trafic”.

Inițial, consumatorul a făcut reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC).

”La noi reclamația a ajuns după, nu mai țin minte exact”, a mai spus Laurențiu Moldovan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/se-intampla-in-romania-un-barbat-a-reclamat-la-opc-ca-s-a-imbatat-cu-apa-plata-44458.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/se-intampla-in-romania-un-barbat-a-reclamat-la-opc-ca-s-a-imbatat-cu-apa-plata-44458-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv