Pe strada principală din orașul Filiași, județul Dolj, muncitorii primăriei au montat decorațiuni de Crăciun care seamănă izbitor cu lenjeria intimă. Localnicii sunt de părere că ornamentele sunt de prost gust și nu au ce căuta în centrul orașului.

Autoritățile locale din Filiași sunt de părere că doar cârcotașii pot spune că decorațiunile de Crăciun montate în oraș arată ca lenjeria intimă. De fapt, în viziunea primarului, acestea seamănă izbitor cu o pasăre, un cocor sau un fluture.

„Aceste decorațiuni semnifică un cocor, o pasăre, un fluture, însă dacă vrei să privești într-un mod bășcălios seamănă cu lenjeria intimă întâlnită atâta la dame, dar și la bărbați“, a spus Gheorghe Costeluș, primarul orașului Filiași.

Oamenii din orașul Filiași sunt de părere că decorațiunile de Crăciun arată exact ca o lenjeria intimă.

„Sunt de prost gust. Să pui chiloții în centrul orașului… nu am mai văzut așa ceva. Chiar sunt urâte. Era bine dacă puneau pe Moș Crăciun sau alte ornamente care să ne ducă spre Crăciun, dar așa nu îmi place absolut deloc ce au făcut anul acesta în Filiași“, a declarat o localnică.

Ornamentele de Crăciun amplasate în orașul Filiași au costat 60.000 de lei. 

„Până acum nu am mai văzut așa ceva. Să pui ornamente care seamănă cu lenjerie intimă nu este normal. Băiețelul meu de 7 ani m-a întrebat de ce au pus chiloții în centrul orașului“, a mai spus o localnică.

Sursa: Adevărul

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/romania-orasul-decorat-de-craciun-cu-chiloti-uriasi-primarul-de-fapt-semnifica-un-cocor-o-pasare-44466.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/romania-orasul-decorat-de-craciun-cu-chiloti-uriasi-primarul-de-fapt-semnifica-un-cocor-o-pasare-44466-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv