Trei persoane din comuna Apa, județul Satu Mare, au fost omorâte cu lovituri în cap, fiind declanșată, vineri, o anchetă de către polițiști și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Procurorul șef secție urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că se fac cercetări la fața locului.

”S-a declanșat o anchetă în comuna Apa, se investighează o triplă crimă. Din primele informații reiese că trei persoane au fost omorâte, se pare, cu lovituri în cap, fiind vorba despre soț, soție și mama femeii. Se fac cercetări la fața locului”, a spus Iancu.

Primarul comunei Apa, Radu Vasile Trandafir, a declarat, la rândul său că victimele sunt soții Gheorghe și Niculina Rentea, precum și mama femeii, Ița Apan.

Sursa foto: Mediafax

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/romania-caz-socant-tripla-crima-persoane-ucise-cu-lovituri-la-cap-44456.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/romania-caz-socant-tripla-crima-persoane-ucise-cu-lovituri-la-cap-44456-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv