„Tudose vrea guvernator!


Tudose mi-a luat avertismentul în serios și își dă seamă că manifestațiile îl vor trimite acasă. Cuprins mai devreme decât trebuie de spiritul sărbătorilor, Tudose, mai deștept ca Grindeanu, țintește postul de la BNR.

Din păcate pentru el, locul este ocupat și trebuie să muncească puțin. De aceea de la un timp ne împărtășește propriile reflecții despre politica monetară. Las la o parte faptul că este habarnist și spune ce aude pe coridoare pe la guvern.

Tudose, ar trebui mai întâi să răspunzi la câteva întrebări:


1. Îți dai seama cât ești de ridicol când după ce îți lansezi propriile reflecții despre politica monetra de la BNR îți răspunde cu argumente cel mult purtătorul de cuvânt? (să zici mersi că îți răspunde cineva)

2. Vezi ce înseamnă să-ți concediezi doi consilieri onorifici? Dacă nu o făceai ai fi putut “dezbate” cu ei aceste frământări ale tale și nu mai simțeai nevoia să te exprimi public.

3. Mă gândesc serios te înscriu la unul din liceele economice din București. Este clar pentru toată lumea că la ține nevoia este imediată. Ce zici?

4. Este evident că ești traumatizat de filme gen “Razbunarea Dragonului” , “Razbunarea Haiducilor” etc. și de aceea trăiești cu senzația că în permanență cineva se răzbună pe tine. N-ar fi mai simplu să consulți un doctor?

„Când toată lumea îți spune că ești beat, trebuie să te duci acasă să te culci!”, scrie Cîțu pe rețeaua de socializare. 

Mihai Tudose a oferit câteva explicații pentru cursul valutar, joi seară la postul de televiziune Antena 3. Leul a ajuns să se prăbușească în ultima lună, atingând minime istorice în raport cu euro. Moneda națională ar trebui susținută de BNR, spune premierul, acuzând Banca Națională că e de vină pentru situația cursului. În plus, spune premierul, băncile se răzbună pentru că au fost obligate să plătească taxe.

Banca Naţională a României îşi îndeplineşte mandatul cu toată responsabilitatea, iar Consiliul de Administraţie al instituţiei l-ar putea invita pe prim-ministrul Mihai Tudose la o discuţie, a declarat vineri, purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu. Este reacția BNR după ce aseară premierul Tudose a spus că neimplicarea Băncii Naționale ar sta la creșterea explozivă, din ultima perioadă a cursului valutar.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Tudose vrea guvernator! Tudose mi-a luat avertismentul în serios și își dă seamă că manifestațiile îl vor trimite acasă. Cuprins mai devreme decât trebuie de spiritul sărbătorilor, Tudose, mai deștept ca Grindeanu, țintește postul de la BNR.Din păcate pentru el, locul este ocupat și trebuie să muncească puțin. De aceea...

Preluat de la EVZ