O tânără de 17 ani, din orașul Fieni, județul  Dâmbovița, și-a pus capăt zilelor din cauza depresiei. Fata s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu bunica sa.

Potrivit mditv.ro, părinții sunt plecați în străinătate, la lucru. Cunoscuții au declarat pentru sursa citată că mama a lăsat-o în grija bunicii încă de mică și că nu s-ar mai fi interesat de ea. Fata trăia din pensia bunicii sale și ar fi dorit să urmeze cursurile unei facultăți din București. De curând, bătrâna a observat că tânăra nu se simte bine și a programat-o la un control, la medicul de familie.

Joi, amândouă au plecat spre cabinetul medicului, însă pe drum, Ioana i-a spus bunicei că nu mai merge și se întoarce acasă. Bunica a decis să se ducă singură la medic și să-i ceară o scutire medicală pentru Ioana. Când s-a întors acasă, și-a găsit nepoata fără suflare.

Anchetatorii nu au găsit aseară un bilet de adio, însă când au căutat în telefonul ei, și-au dat seama de motivele care au determinat-o să renunțe la viață.

Ioana avea în telefon propriul jurnal, unde de curând a scris că se simte urâtă și se văita că nimeni nu o place. Mai mult, fata a scris că se gândea de mult să recurgă la acest ges șocant, însă abia acum și-a făcut curaj. Specialiștii spun că este posibil ca Ioana să fi căzut într-o depresie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/drama-o-fata-de-17-ani-s-a-spanzurat-pentru-ca-se-simtea-urata-cadavrul-gasit-de-bunica-care-a-crescut-o-44470.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/drama-o-fata-de-17-ani-s-a-spanzurat-pentru-ca-se-simtea-urata-cadavrul-gasit-de-bunica-care-a-crescut-o-44470-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv