Doi bărbați sunt căutați de polițiști după ce au ucis șofer, iar pe soția acestuia au rănit-o. Cei doi fuseseră luați la „autostop“ din orașul Slobozia, iar după ce i-au atacat cu cuțitul pe cei doi soți au reușit să fugă, pentru găsirea acestora fiind mobilizate numeroase forțe de ordine.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor citate de adevarul.ro, în această seară doi bărbați au fost luați la autostop din Slobozia, de către un șofer aflat în mașină cu soția sa. Cei doi bărbați i-au spus șoferului să oprească pe DN 3 A, în dreptul localității Tudor Vladimirescu din județul Călărași, după care l-au înjunghiat în gât cu un cuțit.

De asemenea, cei doi au înjunghiat-o și pe femeie, care a supraviețuit și a reușit să sune la 112. Atacatorii au reușit să fugă, fiind căutați de forțe numeroase de poliție și jandarmi, inclusiv cu câini de urmă. De asemenea, în zonă au fost instituite filtre.

La fața locului au ajuns echipaje SMURD, însă în cazul bărbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Soția acestuia a fost transportată la Spitalul Județean Călărași, fiind rănită ușor.

Ambele victime au fost găsite căzute în afara mașinii, au mai spus sursele citate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/crima-socanta-barbat-ucis-de-doi-oameni-pe-care-i-a-luat-la-ocazie-cei-doi-i-au-taiat-gatul-44479.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/crima-socanta-barbat-ucis-de-doi-oameni-pe-care-i-a-luat-la-ocazie-cei-doi-i-au-taiat-gatul-44479-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv