Citește mai departe pentru a afla preferințele noastre în topul piscinelor cu cele mai spectaculoase priveliști…


Summersalt Beach Club

Cu acces la o plajă cu nisip alb, un meniu inspirat de Drumul Mirodeniilor și priveliște către impunătorul Burj Al Arab, acest loc minunat din Jumeirah Naseem e perfect pentru o zi leneșă la piscină cu prietenii, familia, sau doar tu și o carte.

Mai multe informații disponibile aici.

La Ville Hotel & Suites – City Walk

Fă o vizită la acest hotel boutique de cinci stele în City Walk pentru a te bucura de o baie în spectaculoasa sa piscină infinity și pentru a te bronza pe un șezlong. Stai până la apus și bucură-te de priveliște, cu o băutură în față, în barul adiacent Look Up.


Mai multe informații disponibile aici.

Anantara The Palm – Palm Jumeirah

Evadează în această stațiune liniștită de pe malul mării, în Palm Jumeirah, și înoată într-una dintre cele trei lagune turcoaz sau în piscina infinity de 50 de metri lungime a stațiunii, cu priveliște către Golful Persic.

Mai multe informații disponibile aici.

Bab Al Shams

Răcorește-te într-una dintre piscinele cu temperatură controlată în această oază unică din inima deșertului, și relaxează-te în timp ce savurezi priveliștea dunelor care te înconjoară, dar și a grădinilor îngrijite.

Mai multe informații disponibile aici.

The Palace Downtown

Această piscină remarcabilă din Downtown Dubai oferă priveliști remarcabile înspre Burj Khalifa și Dubai Fountains. Fă un salt înăuntru sau relaxează-te în confortul unuia din corturile cu arabescuri de la Buhayra Lounge, pe marginea apei.

Mai multe informații disponibile 

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/summersalt-beach-club.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/summersalt-beach-club-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Citește mai departe pentru a afla preferințele noastre în topul piscinelor cu cele mai spectaculoase priveliști... Summersalt Beach ClubCu acces la o plajă cu nisip alb, un meniu inspirat de Drumul Mirodeniilor și priveliște către impunătorul Burj Al Arab, acest loc minunat din Jumeirah Naseem e perfect pentru o zi...

Preluat de la EVZ