Un tânăr din Tulcea a ajuns, în această seară, la psihiatrie, după ce, într-un acces de furie, și-a agresat bunica și a încercat apoi să sară pe geam, de la etajul trei. El a fost eliberat recent din închisoare în baza recursului compensatoriu.

Polițiștii tulceni au fost solicitați să intervină în, joi seară, în ajutorul unei bătrâne în vârstă de 73 de ani, care era agresată de nepot, în apartamentul în care locuia din municipiul Tulcea.

La intervenția unei echipe de ordine publică, agresorul, în vârstă de 24 de ani, s-a baricadat într-o cameră și a amenințat că pune foc.

“A fost chemat negociatorul Poliției. Între timp, agresorul a încercat să aprindă bunurile din cameră”, spun reprezentanții IPJ Tulcea.

Negociatorul, împreună cu echipa de la ordine publică, formată din polițiști și jandarmi, a forțat ușa care era blocată, moment în care tânărul s-a aruncat pe geam, dar a fost prins de mână de către comisarul negociator.

“Împreună cu ceilalți lucrători a fost ridicat, întrucât atârna la etajul trei, a fost încătușat și dus la psihiatrie”, au mai spus sursele citate.

Potrivit polițiștilor, tânărul are 24 de ani, este recidivist și a fost eliberat recent din penitenciar în baza recursului compensatoriu. El a ispășit o condamnare tot pentru fapte cu violență.

Pe numele lui a fost întocmit un nou dosar penal pentru distrugere și violență în familie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tulcea-tanar-eliberat-in-baza-recursului-compensatoriu-la-psihiatrie-dupa-ce-si-a-agresat-bunica-44439.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tulcea-tanar-eliberat-in-baza-recursului-compensatoriu-la-psihiatrie-dupa-ce-si-a-agresat-bunica-44439-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv