Incidentul a avut loc, în această seară, într-un bloc de locuințe din Tulcea. O femeie de 73 de ani a sunat la 112 alertând autoritățle că este bătută de nepot. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu, “la intervenția unei echipe de ordine publică, agresorul, nepotul victimei s-a baricadat într-o cameră”. În ajutor a fost chemat negociatorul poliției. Între timp agresorul a încercat să inncendieze bunurile din cameră.


Negociatorul împreună cu echipa de la Ordine Publică formată din polițiști și jandarmi a forțat ușa care era blocată. Agresorul s-a aruncat pe geam și s-a aruncat dar a fost prins, de mână, de comisarul șef Lucian Țugui. Împreună cu ceilalți lucrători a fost ridicat întrucât atârnă la etajul trei. Tânărul a fost încătușat și dus la psihiatrie. Forțele de intervenție au stins focul din cameră. Pe numele individiului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere și violență în familie. Tânărul are 24 de ani, este recidivist, fiind eliberat recent din închisoare unde ispășise o condamnare pentru fapte cu violență. Scăpase din pușcărie în baza recursului compensatoriu. Bătrâna care fusese amenințată și bătută de nepotul ei este în afara pericolului, fiind doar speriată.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Incidentul a avut loc, în această seară, într-un bloc de locuințe din Tulcea. O femeie de 73 de ani a sunat la 112 alertând autoritățle că este bătută de nepot. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu, “la intervenția unei echipe de ordine publică, agresorul, nepotul victimei...

Preluat de la EVZ