În arhiva Televiziunii Române sunt câteva sute de înregistrări care demonstrează talentul ei inconfundabil. Am ales câteva din momentele de aur care au rămas peste generații puncte de referință ale lumii strălucitoare ale divertismentului românesc. Multe sunt extrase din celebrele Revelioane de la începuturile televiziunii, câteva ore de program pe an care diluau întunericul acelor ani.


”Se înțelege tot ce zic”, din 1969, un cuplet de Mihai ”Puiu” Maximilian, marea dragoste a Stelei Popescu.


”Rochița mea”, din 1971, tot pe un text de Mihai ”Puiu” Maximilian, extras dintr-un spectacol de Alexandru Bocăneț.

”Moațele”, din 1972, a reunit în fața camerelor 3 dive ale vremurilor, Stela Popescu, Vasilica Tastaman și Margareta Pâslaru.

Și un extras dintr-un spectacol cu un duo care i-a cucerit pe români, Stela Popescu și Ștefan Bănică, un cuplu artistic reunit astăzi în lumea de dincolo.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
În arhiva Televiziunii Române sunt câteva sute de înregistrări care demonstrează talentul ei inconfundabil. Am ales câteva din momentele de aur care au rămas peste generații puncte de referință ale lumii strălucitoare ale divertismentului românesc. Multe sunt extrase din celebrele Revelioane de la începuturile televiziunii, câteva ore de program...

Preluat de la EVZ