Stela Popescu s-a îndrăgostit de litoralul Mării Negre în urmă cu mulți ani. Departe de lumea dezlănțuită, artista și-a cumpărat o casă de vacanță la care venea deseori. Vila, vopsită în albastrul mării, se distinge de departe prin eleganță.

Alături de proprietatea sa, în micul sat de pescari mai are o casă de vacanță și Alexandru Arșinel și Vladimir Găitan. Tot aici obișnuia să se retragă și Sergiu Nicolaescu.

Actrița Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită la ora 15.50, de un echipaj SMURD, fară suflare, în propria casă. Într-un interviu acordat pentru Adevărul în 2012, întrebată dacă îi este teamă de moarte, Stela Popescu spunea: „Mama mea nu se văita niciodată, nici înainte să se ducă. Atât spunea: „Tare rău îmi pare!”. Mie îmi vine să spun același lucru, că am atâtea de făcut. Mâine, dacă nu mai joc, mai am o mie de lucruri de făcut!“

În același interviu spunea că atunci când stă singură în casa mare și cochetă, îi place să privească în jur, la zecile de poze, cadouri și amintiri de la admiratori.

Sursă fotot: Adevărul

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/statiunea-2-mai-locul-de-refugiu-pentru-stela-popescu-actrita-si-a-cumparat-vila-la-malul-marii-aproape-de-proprietatea-lui-alexandru-arsinel-44430.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/statiunea-2-mai-locul-de-refugiu-pentru-stela-popescu-actrita-si-a-cumparat-vila-la-malul-marii-aproape-de-proprietatea-lui-alexandru-arsinel-44430-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv