Întâmplare desprinsă parcă din filmele de groază în comuna Ciortești, din Iași, acolo unde o femeie a ținut cadavrul iubitului în casă, crezând că acesta doarme.

Marți, femeia a plecat de acasă la ora 11:00, la o vecină, iar când s-a întors l-a găsit pe iubitul său, căzut în mijlocul camerei. Pentru că a crezut că acesta doarme, ea a păstrat liniștea, și și-a continuat treburile zilnice. Abia în jurul orei 22:00, un nepot de-al bărbatului a venit în vizită și a făcut descoperirea șocantă. El și-a dat seamă că bărbatul este mort și a sunat la 112.

„S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

rootstireaActualitate/Esential
Întâmplare desprinsă parcă din filmele de groază în comuna Ciortești, din Iași, acolo unde o femeie a ținut cadavrul iubitului în casă, crezând că acesta doarme. Marți, femeia a plecat de acasă la ora 11:00, la o vecină, iar când s-a întors l-a găsit pe iubitul său, căzut în mijlocul...

Preluat de la romania ntv