Polițistul din Mehedinți dispărut aseară de acasă a fost găsit spânzurat la câteva sute de metri de casa părintească. Doi săteni l-au găsit fără suflare într-o cabană construită pe un teren care aparține familiei, nu departe de casa în care a copilărit și au anunțat polițiștii. Străbunicul agentului s-a spânzurat în același loc acum zece ani.

Polițistul a plecat aseară de acasă și de atunci nimeni nu a mai știu nimic de el. Un sătean din comuna natală, Gruia povestește că i-a văzut încă de ieri mașina la marginea satului pe un câmp, însă nu a știut nicio clipă că aceasta i-ar aparține polițistului.

Doi săteni au pornit în căutarea bărbatului și i-au găsit mașina abandonată pe câmp. Apoi au venit în sat și s-au dus la terenul pe care polițistul îl avea în proprietate și pe care omul legii avea o cabană, unde l-au și găsit.

În același loc, străbunicul polițistului s-a sinucis în același mod, în urmă cu mai mulți ani. Oamenii din sat sunt șocați de ceea ce s-a putut întâmpla.

Trupul polițistului a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei, iar rudele se pregătesc acum de înmormântare. În urma omului au rămas soția și o fiică minoră.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/politistul-disparut-a-fost-gasit-spanzurat-in-acelasi-loc-in-care-s-a-sinucis-si-strabunicul-lui-44404.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/politistul-disparut-a-fost-gasit-spanzurat-in-acelasi-loc-in-care-s-a-sinucis-si-strabunicul-lui-44404-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv