Inspectoratul pentru Situații de Urgență transmite, în cazul Stelei Popescu, că apelul la 112 anunța un caz cu probleme respiratorii severe, la domiciliul victimei fiind trimise două ambulanțe SMURD. Pacienta era deja decedată când au ajuns echipajele.

“Ca urmare a unui apel la numărul de urgență 112, care anunța existența unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, au fost trimise două echipaje SMURD (tip B și C). Din nefericire, persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Actrița Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitală: A murit marea actriță Stela Popescu!

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/isu-despre-interventia-la-casa-stelei-popescu-apelul-la-112-anunta-un-caz-cu-probleme-respiratorii-44428.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/isu-despre-interventia-la-casa-stelei-popescu-apelul-la-112-anunta-un-caz-cu-probleme-respiratorii-44428-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv