Reacția președintelui PSD, vine în urma atacurilor lansate, ieri, de Iohannis, care i-a transmis lui Dragnea că ar trebui să demisioneze. Pensionarii au avut parte de un discurs virulent din partea liderului social-democraților, care le-a vorbit despre Klaus Iohannis și statul paralel pe un ton atât de ridicat, încât se auzea şi de afară, relatează stiripesurse.ro


În fața pensionarilor PSD, Dragnea a adus în discuție şi propriul dosar.

„Sper să mă ajute Dumnezeu să-mi duc la capăt mandatul. Am primit susținerea conducerii, în 2015 am fost chemat să preiau mandatul”, a spus liderul social-democrat.El a fost ferm în legătură cu legile justiției, spunând că partidul este decis să meargă până la capăt cu modificările.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, la Ploieşti, că Liviu Dragnea ar fi trebuit să demisioneze, spunând că este întrebat de alţi preşedinţi de situaţia în care se află al doilea şi al treilea om în stat din punct de vedere penal, potrivit Mediafax.

„Cred că trebuie să demisioneze. Trebuia nici să se nu ajungă acolo. Acest tip de circ cu victimizări nu fac bine. Iţi pui mâinile în cap şi te gândeşti ce se întâmplă acolo. Vă daţi seama ce întrebări interesante primesc de la alţi şefi de stat. Lumea nu înţelege cum s-a putut ajunge aici şi cum românii tolerează o asemenea abordare în fruntea statului. Nu mă simt stânjenit, dar nu pot să evit aceste întrebări şi chiar dacă găsesc explicaţii care ţin de statul de drept e totuşi neplăcut cum e posibil ca numărul doi şi trei în stat să fie implicaţi în cercetări penale”, a declarat miercuri, la Ploieşti, preşedintele Klaus Iohannis.

Tot ieri, Iohannis a explicat și de ce a decis să nu-i invite la manifestările de Ziua Națională, pe 1 decembrie, pe șefii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Reacția președintelui PSD, vine în urma atacurilor lansate, ieri, de Iohannis, care i-a transmis lui Dragnea că ar trebui să demisioneze. Pensionarii au avut parte de un discurs virulent din partea liderului social-democraților, care le-a vorbit despre Klaus Iohannis și statul paralel pe un ton atât de ridicat, încât se...

Preluat de la EVZ