Poliția Capitalei anunță că a fost deschis un dosar de moarte suspectă după decesul actriței Stela Popescu, trupul neînsuflețit al acesteia fiind ridicat și dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

“Trupul neînsuflețit va fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natură medicală. Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morți Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București”, transmite Poliția Capitalei.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență transmite, în cazul Stelei Popescu, că apelul la 112 anunța un caz cu probleme respiratorii severe, la domiciliul victimei fiind trimise două ambulanțe SMURD. Pacienta era deja decedată când au ajuns echipajele.

“Ca urmare a unui apel la numărul de urgență 112, care anunța existența unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, au fost trimise două echipaje SMURD (tip B și C). Din nefericire, persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Actrița Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitală: A murit marea actriță Stela Popescu!

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/dosar-de-moarte-suspecta-dupa-decesul-actritei-stela-popescu-44434.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/dosar-de-moarte-suspecta-dupa-decesul-actritei-stela-popescu-44434-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv