Fostul antrenor, Octavian Grigore, a fost promovat, devenind vicepreședinte al clubului de fotbal. Romică Ciobanu este antrenorul prezentat în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la stadionul “Ilie Oană” din Ploiești. Acesta îl înlocuiește pe Grigore, cel care a dus echipa din Liga a IV-a în Liga a III-a, în acest sezon.


Ciobanu a fost până în acest moment antrenorul echipei de fotbal din Alexandria, tot din Liga a III-a, Jorj Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, prezent la conferință, a detaliat alegerea noului antrenor. „Am ales pe baza unei evaluări pe care am făcut-o din punct de vedere managerial. Sunt reguli de bază ale managementului. L-am întrebat pe om ce gândește, ce-ar face în anumite situații, cum vede lucrurile și dacă ar ceda la presiuni. L-am văzut în mai multe meciuri pe domnul Ciobanu, nu doar în cel cu Petrolul. A fost ferm în susținerea ideilor pe care le are. De asta are Petrolul nevoie nu de un yesman”, a explicat managerul Veolia.O parte dintre fanii ploieșteni au reproșat noului antrenor  lipsa unui CV bogat, însă pentru conducerea clubului acest lucru nu a fost o problemă. „Dacă peste un an și jumătate constatăm că avem un viitor Contra, oare vom spune că am apreciat corect? Trebuie să facem pași mici, dar siguri. Știm ce vrem să facem. Vrem să promovăm. Nu este ușor, nu suntem singurii, vor și alții”, a precizat Jorj Mădălin Mihailovici.

La rândul său, Romică Ciobanu, are încredere în calitățile sale de organizator și tehnician. „Fiecare antrenor are principiile și filosofia lui. Voi implementa un nou sistem de joc, voi cere echipei să fie agresive, dar asta nu înseamnă rupere de picioare, ci agresiune prin efortul fizic de pe teren, adică să punem adversarul tot timpul sub presiune. Sper să reușesc.

Nu caut un model de antrenor. Modelul vreau să fiu eu. Nu sunt omul cărților și consider că meseria se fură. Îmi place jocul ofensiv, încerc să domin întotdeauna jocul. Încerc să mă documentez și să mă inspir din ceea ce văd la echipele de top.  Într-un vestiar nu sunt mimoze sau jucării de porțelan. Fotbalul este un sport dur iar jucătorii trebuie să fie conștienți de acest lucru. Am fost asemănat cu Cozmin Contra și mă onorează acest lucru. Îmi place să-i îndemn pe jucători la muncă și să-şi domine adversarul. Cred că din acest motiv am fost comparat cu el”.

Tavi Grigore a fost promovat, nu înlăturat

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/5_6.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/5_6-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSport
Fostul antrenor, Octavian Grigore, a fost promovat, devenind vicepreședinte al clubului de fotbal. Romică Ciobanu este antrenorul prezentat în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la stadionul “Ilie Oană” din Ploiești. Acesta îl înlocuiește pe Grigore, cel care a dus echipa din Liga a IV-a în Liga a III-a,...

Preluat de la EVZ