Joi, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul, centrul și estul țării, dar numai cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniță.


Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.


Vineri, valorile termice se vor situa în general peste mediile climatologice ale perioadei. În zonele joase de relief, va predomina nebulozitatea joasă și mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceață. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 7 grade. BUCUREŞTICerul va fi temporar noros. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2 – 4 grade. Mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialVremea
Joi, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul, centrul și estul țării, dar numai cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi...

Preluat de la EVZ