Contra și Mutu, selecționerul naționalei și mangerul sportiv al FRF, au făcut turul Italiei cu ocazia meciului AS Roma – Lazio, la care au mers pentru a discuta cu Ștefan Radu. Cei doi au fost la Napoli, mai apoi la Firenze, unde “Briliantul” a revenit pe “Artemio Franchi”.

Cei doi s-au întâlnit la Florența cu Ianis Hagi, singurul român rămas la Fiorentina. Mutu a fost profund impresionat în momentul revenirii pe ”Artemio Franchi”, acolo unde a evoluat timp de cinci ani, între 2006 și 2011.

”De această dată am venit în interes de serviciu, împreună cu selcționerul României, Mister Contra, am fost la Roma, la Napoli, acolo unde avem jucători de națională. Am venit la Firenze, în primul rând pentru că îmi face plăcere, iar în al doilea rând că aici joacă Hagi. Este încă tănăr pentru a juca la națională, dar am venit să-l sprijinim, sperăm ca el să joace cât de curând la prima echipă și am venit să-l ajutăm cu unele sfaturi. Nu am suferit foarte mult după ce m-am lăsat de fotbal, pentru că am luat această decizie după ce am văzut că nu mai am motivație. Și am luat această decizie fără regrete”, a declarat Adrian Mutu pentru site-ul oficial al Fiorentinei, violachannel.it.

Acesta a vorbit inclusiv despre viitorul său, spunând că nu-și dorește să rămână pentru mult timp într-o funcție de conducere, ci vrea să revină în apropierea terenului, ca antrenor.

”Am fost apoi președinte la Dinamo București, am făcut o treabă cu care nu eram obișnuit, dar a fost o experiență care îmi va fi de mare ajutor pe viitor, acum știu cum merg treburile dintre antrenor și președinte, care e abordarea pe care trebuie să o ai cu jucătorii, lucruri care îmi vor fi de ajutor. Eu vreau să-mi urmez cariera de antrenor, în luna frebruarie voi obține licența de antrenor, pentru că sincer nu-mi place să stau la birou, să fac pe directorul, locul meu este alături de jucători, să-i antrenez pe băieți și să le ofer cât pot de mult din experiența mea”, a mai spus Adrian Mutu.

”Sper să lucrez într-o zi cu un mare antrenor ca să învăț și mai mult, pentru că vreau să fiu foarte bun în acest domeniu și foarte pregătit, un vis de al meu nu foarte îndepărtat este să o antrenez pe Fiorentina.

Eu știu că aici sunt mai iubit decât în țara mea. Și eu la rândul meu am iubit foarte mult Fiorentina, care va rămâne mereu în inima mea”, a adăugat acesta.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/adrian-mutu-visul-meu-e-sa-antrenez-fiorentina-stiu-ca-aici-sunt-mai-iubit-decat-in-tara-mea-44418.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/adrian-mutu-visul-meu-e-sa-antrenez-fiorentina-stiu-ca-aici-sunt-mai-iubit-decat-in-tara-mea-44418-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv