Un șofer român a recunoscut astăzi că a ucis o tânără de 27 de ani, care făcea jogging, în Germania.

Bărbatul de 40 de ani a fost acuzat că violat-o și ucis-o pe femeie, în timp ce aceasta se afla într-o pădure din regiunea Freiburg pentru a face jogging. Mai mult, ar fi lovit-o de mai multe ori cu o bară de fier.  Singurul lucru pe care l-a recunoscut bărbatul este că a lovit-o pe tânără cu o sticlă.

”Știu că ceea ce am făcut este de neiertat. Aveam o agresiune în mine, dar nicio motivație sexuală”, a mărturisit acesta, potrivit news.ro.

Românul, căsătorit și tată a doi copii, a dezvăluit că era foate deprimat și sub influența alcoolului atunci când a recurs la gestul său teribil.

De asemenea, aceasta nu este prima acuzație de acest tip pe numele șoferului român. Este suspectat că a omorât și violat o altă tânără, în vârstă de 20 de ani, în Austria, în anul 2014.

Bărbatul își va primi sentința, cel mai probabil, în luna decembrie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/un-roman-marturiseste-ca-a-ucis-si-a-violat-o-femeie-care-facea-jogging-in-germania-44385.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/un-roman-marturiseste-ca-a-ucis-si-a-violat-o-femeie-care-facea-jogging-in-germania-44385-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv