Tăriceanu a spus că suspendarea președintelui României nu se află pe agenda coaliţiei de guvernare. Întrebat, la Parlament, dacă această temă se află pe agenda coaliţiei, președintele Senatului a negat. 


„Nu ştiu cine a lansat această temă, cred că trebuie să îi întrebaţi pe cei de la PNL mai degrabă. Nu stau să fac speculaţii la speculaţii. Nu, în mod clar şi lipsit de orice echivoc. Nu!”, a afirmat Tăriceanu, citat de Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni că nu a primit din partea Administraţiei Prezidenţiale invitaţie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la recepţia de la Palatul Cotroceni, precizând că şi dacă ar primi nu s-a duce să stea alături de „acel domn care funcţionează la Cotroceni”, „patronul statului paralel”.Ulterior, el a trecut la o serie de atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

„În al doilea rând, având în vedere declaraţiile făcute cu obstinaţie de actualul preşedinte, acel domn care funcţionează la Cotroceni, în ultima vreme, declaraţii care mă vizează direct şi indirect, nu am de ce să merg să stau alături de domnia sa. Nu am niciun fel de motiv. Din contră, am toate motivele să nu merg, pentru că dacă aş sta alături de domnia sa înseamnă că aş cauţiona postura în care se află de patron al statului paralel, pe care se face că nu-l vede şi că nu-l cunoaşte”, a adăugatTăriceanu, citat de Digi 24.

Tot luni, președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că există semnale că majoritatea PSD-ALDE pregăteşte suspendarea din funcţie a șefului statului din dorinţa de a-i salva pe Liviu Dragnea şi pe Călin Popescu Tăriceanu „de consecinţele faptelor lor”.

„Avem semnale din ce în ce mai serioase că din dorinţa disperată de a-i salva pe Dragnea, pe Tăriceanu şi pe alţii lideri PSD de consecinţele faptelor lor, majoritatea găunoasă PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a preşedintelui Iohannis. Obiectivul precis de preluare a interimatului de către mâna stângă a lui Dragnea, domnul Tăriceanu, atfel încât să dea o lovitură împotriva justiţiei, care nu le-a ieşit nici prin ordonanţa 13, nici prin pachetul de legi pe care a bătut toba ministrul Justiţiei, Toader”, a declarat Ludovic Orban, potrivit news.ro.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Tăriceanu a spus că suspendarea președintelui României nu se află pe agenda coaliţiei de guvernare. Întrebat, la Parlament, dacă această temă se află pe agenda coaliţiei, președintele Senatului a negat.  „Nu ştiu cine a lansat această temă, cred că trebuie să îi întrebaţi pe cei de la PNL mai degrabă. Nu...

Preluat de la EVZ