“(…) PNL-ul s-a compromis iremediabil dupa show-ul penibil pe care l-a facut, lasand PSD-ului modificarea legilor justitiei.


Adica in timp ce Ludovic Orban, care dupa noua filosofie stalinista a lui Iohannis si a Noii Securitati, este un penal, merge ieri si se face pres in fata lui Kovesi, azi urla din rarunchi ca cineva vrea sa omoare independenta justitei. In acelasi timp insa PNL se retrage de la dezbateri si nu propune nici un amendament. Deci ei vor sa asa-zis apare independenta justitiei facand circ.

Dupa cum vedeti, pe Noua Securitate nu independenta justitiei o roade ci modificarile la aceste legi care sa faca cu adevarat o justitie independenta.

Daca PNL era preocupat de independenta justitiei ar fi facut amendamente la aceste legi ori s-ar fi opus la propunerile facute. Dar nu a facut-o, PNL nedepunand nici un amendament. Daca ar fi depus amendamente, s-ar fi vazut ca le pasa de independenta justitiei.


S-au retras, in schimb, din comisie, nu au depus nici un amendament iar acum se plang pe la TV.

Orban a compromis PNL-ul. A vandut acest partid istoric Noii Securitati pentru ca el sa scape de dosarul penal pe care il are pe rol.
(…)SINGURUL din sala aia care a facut cu adevarat opozitie constructiva a fost reprezentantul USR. Ma rog, respectivul e un pui mic de securist, dar si-a facut cu stoicism misiunea. Respectivul a stat, a argumentat pe fiecare articol, uneori a fost de acord cu restul, alteori nu.

Cand s-a pus problema introducerii prevederilor descoperirii acoperitilor din justitie si a desecretizarii protocoalelor dintre servicii si justitie, reprezentantul USR a spus ca nu mai e cvorum in sala. Evident ca era, dar daca asa i s-a spus in casca, asa a zis.Nu am fost de acord cu multe din cele ce le-a propus reprezentantul USR, dar trebuie sa-l laud pentru exemplul de opozitie pe care l-a dat.

Reprezentantii PNL (si PMP, dar aia se vor irelevanti) au fost penibili. Toti (…).
O impresie buna a facut Robert Cazanciuc, care a dovedit ca este profesionist, stie ce vorbeste.

(…)Inainte sa inchei mai zic doar atat: Noua Securitate a distrus PNTCD-ul prin oamenii din interiorul partidului. Exact asta se intampla acum cu PNL-ul. Sper ca cei din interiorul PNL sa se trezeasca pana cand Noua Securitatea nu omoara si acest partid istoric”, a scris preotul Terhes pe contul de Facebook.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'(...) PNL-ul s-a compromis iremediabil dupa show-ul penibil pe care l-a facut, lasand PSD-ului modificarea legilor justitiei. Adica in timp ce Ludovic Orban, care dupa noua filosofie stalinista a lui Iohannis si a Noii Securitati, este un penal, merge ieri si se face pres in fata lui Kovesi, azi urla...

Preluat de la EVZ