Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Sadova, a fost protagonistul unor scene extrem de violente ce au avut loc duminică dimineață pe DN 17, la intrarea în Sadova dinspre Câmpulung Moldovenesc. 

Martorii au văzut cum tânărul din mașina Ford cu care se izbise într-un Opel a coborât și a tăbărât pe tânăra de la volanul celeilalte mașini. Agresorul i-a smuls pur și simplu tinerei părul din cap, după care a îmbrâncit-o, victima căzând peste balustrada podului de pe DN 17, la o diferență de nivel de câțiva metri. Un martor a intervenit pentru a-l imobiliza pe agresor, moment în care acesta s-a aruncat de pe același pod.

Potrivit monitorulsv.ro, la volanul Fordului era Vladimir L. Z., iar cealaltă mașină era condusă de Mariana C., de 24 de ani, ambii din Sadova. Cei doi tineri au fost iubiți timp de opt ani, însă de ceva vreme fata a hotărât să încheie relația. Duminică dimineață, tânăra a ieșit din tura de serviciu de la restaurantul la care este angajată în Câmpulung Moldovenesc și se îndrepta, la volanul Opelului, spre casa sa din Sadova. Nu a apucat însă să ajungă acasă, mașina sa fiind lovită de autoturismul condus de fostul iubit.

Se pare că nu este primul incident violent căruia i-a căzut victimă fata. Aceasta mai avusese probleme cu fostul iubit, care o amenința cu bătaia ori că se va sinucide dacă nu se întoarce la el.

După episodul violent de duminică dimineață, ambii tineri au ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Cătălin Săndulescu, a declarat că pacientul în vârstă de 28 de ani a ajuns la spital cu diagnosticul preliminar de politraumatisme și tentativă de suicid. După investigații suplimentare a rezultat că tânărul are o fractură de antebraț stâng, luxație de cot și contuzie de șold stâng. 

În privința fetei de 24 de ani, aceasta a ajuns la spital cu o contuzie cervicală, contuzie cu plagă excoriată genunchi stâng, plus leziunea prin smulgerea părului de la cap. Tânăra a fost externată din spital în cursul zilei de duminică, urmând a se reface la domiciliu.

Fata era urmărită de mai multă vreme de fostul iubit și evita să se deplaseze singură, fiind însoțită mai tot timpul de tatăl ei, au mărturisit apropiați ai familiei. Asta pentru că se temea pentru viața ei, din cauza amenințărilor primite. 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/scene-incredibile-in-trafic-un-tanar-de-28-de-ani-s-a-izbit-in-masina-fostei-iubite-i-a-smuls-parul-apoi-a-impins-o-de-pe-pod-44390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/scene-incredibile-in-trafic-un-tanar-de-28-de-ani-s-a-izbit-in-masina-fostei-iubite-i-a-smuls-parul-apoi-a-impins-o-de-pe-pod-44390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv