Președintele Klaus Iohannis a ajuns, în acaestă după-amiaza, la Ploiești, cu trenul, șeful statului fiind de părere că a avut o călătorie bună de la București, dar ar fi imposibil să ajungă la Sibiu, deoarece ar trebui să schimbe trenul și ar sta 7 ore pe drum.

Președintele Klaus Iohannis participă, miercuri, la Ploiești, la dezbaterea ”Orașele României la o sută de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiești” și a venit cu trenul de la București.

”E nevoie de mult mai multă implicare din partea celor responsabili. Mi-ar fi, practic, imposibil, să merg cu trenul de la București la Sibiu, fiindcă o astfel de călătorie, în afară de faptul că trebuie să schimb trenul ar dura foarte mult, lumea zice că ar fi în ziua de astăzi o călătorie de șapte ore, ceea ce nu este rezonabil deloc”, a spus președintele Klaus Iohannis, în gara din Ploiești.

Întrebat dacă știe cât a costat biletul, Iohannis a răspuns că a plătit ”în jur de 26 de lei, la clasa întâi”.

”În jur de 26 de lei, la clasa întâi, să nu credeți că merg fără bilet”, a spus președintele Iohannis.

Întrebat, de asemenea, cum a fost călătoria de la București la Ploiești, Iohannis a răspuns că ”s-a mers bine”.

Președintele a făcut fotografii cu mai mulți oameni care se aflau, miercuri, pe peron, în gara din Ploiești, apoi a plecat spre dezbaterea la care participă alături de primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, de reprezentanți ai autorităților locale din Ploiești și județul Prahova și de reprezentanți ai mediului universitar și de business.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/presedintele-iohannis-a-ajuns-la-ploiesti-cu-trenul-sa-nu-credeti-ca-merg-fara-bilet-video-44389.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/presedintele-iohannis-a-ajuns-la-ploiesti-cu-trenul-sa-nu-credeti-ca-merg-fara-bilet-video-44389-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv