Vă spun aici, că după aia vă enervați: Nu uitați să cheltuiți NEBUNEȘTE trei lei pentru a cumpărar orice ziar! Numai așa puteți fi mai informați.

După cum spuneam, în EvZ mai lămurim un pic problema EMA, pentru că politicienii noștri nu știu altceva decât să arunce cu lături unul în altul, în loc să ofere explicații.

În ciuda celor care îmi explică faptul că noi românii suntem de vină în relația cu Bruxellesul (fiind corupți, proști, murdari,nepăsători) insist să atrag atenția că avem comportament de slugă la casă mare!

În acest caz, nu românii sunt de vină pentru minciuna care li s-a servit, pentru iluzia că sunt egalii olandezilor, francezilor și nemților! Ei doar au sperat…

Nu suntem tratați drept egali, nu există o Europă a echilibrului decât în declarații oficiale, iar sentimentul de slugă la casă mare ne domină.

Ca să înțelegeți cum stăm în realitate, prin septembrie, înaintea luării deciziei de mutare a Agenției, s-a făcut un sondaj intern printre cei 900 de angajați, cu întrebarea unde ar vrea să se mute.

Rezultatul?

În preferințele angajaților europeni Amsterdam a fost pe locul întâi, Viena și Barcelona pe doi. Bucureștiul a ieșit pe penultimul loc, înaintea Sofiei.

Vreți să știți ce nume a ieșit “întâmplător” din tragerea la sorți?

Amsterdam…

Așa că să mă lăsați cu românii care fac trafic de influență și truchează licitații!

Suntem mici copii.

By the way, EMA, agenția europeană, reprezintă un business de 322 de milioane de euro anual. Plus 900 de angajați permanenți și cel puțin 36.000 de vizitatori anual, etc.

P.S. Dacă nu v-am convins cu mentalitatea de slugă la casă mare vă mai dau un element: Nici măcar Reprezentantul României nu a votat pentru București! A votat pentru Milano în primul tur de scrutin, după cum a dezvăluit ministrul de externe italian, citat de Politico! Pentru că ne-a promis că ne ajută să intrăm în Schengen!


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Vă spun aici, că după aia vă enervați: Nu uitați să cheltuiți NEBUNEȘTE trei lei pentru a cumpărar orice ziar! Numai așa puteți fi mai informați. După cum spuneam, în EvZ mai lămurim un pic problema EMA, pentru că politicienii noștri nu știu altceva decât să arunce cu lături unul...

Preluat de la EVZ