Angela Rayner a mulțumit doctorilor și asistentelor de la Spitalul NHS Tameside și și-a luat, în glumă, numele de „grangela” (de la grandmother – n.r.)


Ministru al Educației în guvernul britanic din umbră, Angela Rayner, l-a născut pe primul său fiu, Ryan, pe când avea doar 16 ani și a declarat, anterior, că faptul că a devenit mamă în adolescentă practic „a salvat-o”.

Ea are acum trei fii: Charlie, Ryan și Jimmy, precizează The Telegraph.Colegii ei parlamentari au felicitat-o, scriind mesaje pe rețelele de socializare.

La începutul acestui an, la o conferință a laburiștilor din Brighton, Angela a povestit cum faptul că a fost o mamă adolescentă a salvat-o, practic, pentru că avea „un suflet mic de care să aibă grijă. 

„Voiam să dovedesc că pot să fiu o mamă bună și, în sfârșit, aveam pe cineva care să mă iubească atât de mult cât meritam să fiu iubită, și asta a reprezentat, de fapt, sarcina pentru mine”.

Rayner a vorbit deschis și direct despre educația sa, despre viața care a fost diferită față de cea a majorității colegilor săi din Parlament. Angela nu are studii superioare, dar are „un masterat în viața reală”, după cum afirma ea.

Viața ei mergea într-o direcție greșită până când centrul laburist Sure Start i-a oferit ei, copiilor ei și prietenilor săi sprijinul de care avea nevoie pentru a crește și a se dezvolta, după cum a povestit chiar ea, adăugând că fără serviciile publice de sănătate, fiul ei Charlie, care s-a născut prematur, nu ar fi putut supraviețui.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Angela Rayner a mulțumit doctorilor și asistentelor de la Spitalul NHS Tameside și și-a luat, în glumă, numele de „grangela” (de la grandmother - n.r.) Ministru al Educației în guvernul britanic din umbră, Angela Rayner, l-a născut pe primul său fiu, Ryan, pe când avea doar 16 ani și a...

Preluat de la EVZ