Un medic ginecolog de la un spital din Timișoara este cercetat în stare de libertate pentru luare de mită, după ce a cerut și a primit, miercuri, 450 de lei cu titlu de mită pentru condiționarea actului medical.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Direcția Generală Anticorupție, azi, ofițerii de poliție judiciară ai DGA – Serviciul Județean Anticorupție Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au prins în flagrant un medic la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei, cu titlu de mită pentru condiționarea unui act medical.

”În urmă cu două zile, o persoană a sesizat la linia verde anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806 – faptul că un medic ginecolog de la un spital din Timișoara a pretins suma de 350-400 lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soției sale. Apelul a fost direcționat structurii de profil pentru soluționare, fiind înregistrat denunț la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în baza căruia echipa operativă alcătuită din ofițeri DGA și procurorul de caz au realizat, în dimineața acestei zile (miercuri – n.r.), prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei”, se arată în comunicat.

Potrivit DGA, medicul este acuzat de luare de mită, cercetările fiind continuate cu inculpata în stare de libertate.

Surse din cadrul DGA au declarat că medicul și-a recunoscut fapta de care este acuzat. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/medic-ginecolog-prins-in-timp-ce-lua-mita-pentru-a-i-face-unei-tinere-avort-44388.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/medic-ginecolog-prins-in-timp-ce-lua-mita-pentru-a-i-face-unei-tinere-avort-44388-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv