Tripla campioană olimpică Gabby Douglas a declara că a fost abuzată sexual de fostul medic al lotului feminin de gimnastică artistică al Statelor Unite, Larry Nassar, transmite Reuters.

Douglas este ultima dintr-o listă de sportive care l-au acuzat pe doctor de abuz sexual.

Gabby Douglas, care săptămâna trecută a fost criticată pentru faptul că a pus pe seama femeilor o parte din răspundere în evitarea hărțuirii sexuale, și-a cerut scuze din nou pentru remarcile sale, adăugând că și ea a fost abuzată de Nassar, aflat în prezent în închisoare, așteptându-și sentința, după ce a pledat vinovat pentru acuzații federale de pornografie infantilă.

Într-o postare pe Instagram, referitoare la comentariile de săptămâna trecută, Douglas a scris: ”Ar fi ca și cum am spune că din cauza felului în care eram îmbrăcate a fost vina noastră că am fost abuzate de Larry Nassar. Nu mi-am împărtășit public experiențele și alte întâmplări deoarece ani de zile am fost silite să păstrăm tăcerea, iar unele lucruri au fost extrem de dureroase”.

Jeff Raymond, un publicist care colaborează cu Douglas, a confirmat într-un email că gimnasta a recunoscut că a fost și ea victima lui Larry Nassar.

Avocatul lui Nassar, Matt Newburg, nu a fost imediat disponibil pentru comentarii, dar anterior anunțase că nu are nimic de declarat în acest caz.

Douglas este a treia membră a echipei ”Fierce Five” care cucerea aurul în 2012 la Jocurile Olimpice de la Londra abuzată de Nassar, după Aly Raisman și McKayla Maroney.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/marturia-cutremuratoare-a-unei-gimnaste-fosta-campioana-olimpica-a-fost-abuzata-sexual-de-medicul-lotului-statelor-unite-44386.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/marturia-cutremuratoare-a-unei-gimnaste-fosta-campioana-olimpica-a-fost-abuzata-sexual-de-medicul-lotului-statelor-unite-44386-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv