Un bărbat care asigură paza la o Școala 308 din Capitală a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce pe Facebook a fost postat un filmuleț în care el îi întâmpină pe copii.

„Neața, neața. Bine ați venit”, se adresează el fiecărui copil care intră în școală.

Bărbatul pare să știe numele fiecărui copil, iar din filmuleț se vede cum copiii îi răspund cu zâmbetul pe buze și bat palma cu el.

„Stai să te ajut”, îi spune altui copil, căruia îi aranjează gluga, „ca să nu se împiedice pe scară”.

Filmulețul a fost postat de Alexandru Săndulescu, pe Facebook, și a fost vizualizat de peste 1,3 milioane de ori, în 24 de ore.

„Iată cum un om simplu, însărcinat cu paza unei școli din București, întâmpină elevii in fiecare dimineață. A reușit să însenineze ziua fiecărui elev, chiar dacă afară ploua mărunt. A reușit să-mi însenineze și mie dimineața cu atitudinea lui”, scrie el.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/gestul-unui-paznic-de-la-scoala-a-ajuns-viral-pe-facebook-cum-ii-intampina-pe-copii-in-fiecare-dimineata-video-44387.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/gestul-unui-paznic-de-la-scoala-a-ajuns-viral-pe-facebook-cum-ii-intampina-pe-copii-in-fiecare-dimineata-video-44387-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv