Dezvăluiri șocante făcute de un român acuzat de o crimă pe care ar fi comis-o în Austria. Potrivit presei germane, în cadrul anchetei deschise pe numele său, în care este suspectat că ar fi omorât în 2014 o studentă franceză în vârstă de 20 de ani, acesta a recunoscut că doi ani mai târziu i-a luat viața și unei alte tinere.

Crima a avut loc în Germania pe când el lucra ca șofer de camion. În vârstă de 27 de ani, tânărul a descris în detaliu comiterea faptei. Potrivit propriilor mărturii, el a acostat o tânără care făcea jogging în orășelul Endigen după care a lovit-o în cap cu o sticlă.

Românul susține că nu a avut nicio motivație sexuală în comiterea crimei, precizând că era deprimat și beat în momentul comiterii faptei. Procurorii susțin că tânăra a fost violată înainte de a fi omorâtă. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/germania-sofer-roman-de-tir-condamnat-la-inchisoare-dupa-ce-a-ucis-o-studenta-care-facea-jogging-44396.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/germania-sofer-roman-de-tir-condamnat-la-inchisoare-dupa-ce-a-ucis-o-studenta-care-facea-jogging-44396-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv