O fetiță în vârstă de doi ani a fost dusă în comă la spital, în această seară, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc situat într-un cartier ieșean.

Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Chimiei din municipiul Iași, când fetița a căzut de le etajul trei al blocului unde locuia împreună cu părinții. La fața locului a sosit un echipaj al Ambulanței Iași, copilul fiind găsit în stare de inconștiență.

“Echipajul medical a găsit o fetiță în vârstă de doi ani, inconștientă, în stare de șoc traumatic, cu fractură craniană, plăgi tăiate la nivelul feței și abdomenului, dar și fractură antebraț stâng. Pacienta a fost transportată în comă de gradele doi-trei la spitalul de copii Sfânta Maria din Iași pentru investigații de specialitate”, a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Iasi.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a căzut fetița.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/fetita-de-doi-ani-in-coma-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-al-treilea-44403.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/fetita-de-doi-ani-in-coma-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-al-treilea-44403-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv