Procurorii DIICOT l-au încătuşat pe Dani Mocanu acum ceva vreme pentru a-l audia, dar, recent, i-au pus şi averea sub sechestru până ce vor mai avansa cu ancheta.


Lucrurile par să se mişte foarte bine, aceştia strângând cât mai multe dovezi pentru a-l băga la închisoare pe manelist.


„Până acum sunt mai bine de zece mărturii care susțin că el era, printre altele, și cel care trimitea tot felul de fete în Anglia pentru a profita de pe urma lor. Le trimitea acolo spunându-se că sunt singura lui șansă de a-și rezolva problemele financiare, iar acestea, în Londra sau în alte orașe, ajungeau să încaseze bani frumoși în urma partidelor de sex aranjate, iar banii ajungeau la el, conform indiciilor”, a spus o sursă judiciară implicată în acest caz.

„Stă acasă și își plânge de milă. A rămas fără bani, a rămas fără prieteni, știe că e dificil să își dovedească nevinovăția”, a spus un amic de-al manelistului.

„Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel ca și alți maneliști, am cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine și diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, spunea Dani Mocanu, imediat după ce a ieșit din spatele gratiilor, el fiind eliberat, sub control judiciar, conform Spynews.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Procurorii DIICOT l-au încătuşat pe Dani Mocanu acum ceva vreme pentru a-l audia, dar, recent, i-au pus şi averea sub sechestru până ce vor mai avansa cu ancheta. Lucrurile par să se mişte foarte bine, aceştia strângând cât mai multe dovezi pentru a-l băga la închisoare pe manelist. „Până acum sunt...

Preluat de la EVZ