Fata de 12 ani din municipiul Bârlad a putut, după un calvar care a durat două luni, să povestească poliţiei cum a fost abuzată sexual de şase tineri, sechestrată într-un apartament şi obligată să se prostitueze.


“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad au declinat cauza către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism, fiind posibile fapte de trafic de minori”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta, pentru Agerpres.


Minora, care provine dintr-o familie dezorganizată şi a cărei dispariţie nu a fost anunţată, susţine că ar fost luată de la şcoală de nişte tineri, care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale, după care au ţinut-o într-un apartament şi, timp de două luni, au forţat-o să se prostitueze.

Ea a fost observată pe data de 14 noiembrie de poliţişti în Grădina Publică din Bârlad, locul în care ar fi fost obligată să îşi racoleze clienţii.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Fata de 12 ani din municipiul Bârlad a putut, după un calvar care a durat două luni, să povestească poliţiei cum a fost abuzată sexual de şase tineri, sechestrată într-un apartament şi obligată să se prostitueze. 'Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad au declinat cauza către Direcţia de Investigare a...

Preluat de la EVZ