Audrey şi Edward Cramer, în vârstă de 66 respectiv 69 de ani, au iniţiat acţiuni juridice contra poliţiei din oraşul Buffalo şi a companiei de asigurări Nationwide Insurance Co. după un raid al oamenilor legii în reşedinţa lor.


Soţii Cramer susţin că incidentul a început atunci când un agent al Nationwide Insurance a venit în locuinţa lor pentru a verifica o plângere întocmită pe 5 octombrie referitoare la daune provocate proprietăţii. Acesta a fotografiat plante de hibiscus din grădina cuplului şi le-a trimis la poliţie.

În acţiunea în instanţă înregistrată la sfârşitul săptămânii trecute la tribunalul din comitatul Butler, cei doi soţi pretind că agentul de asigurare Jonathan Yeamans “a fotografiat în mod intenţionat plantele de hibiscus în asemenea manieră încât să nu se vadă că acestea aveau flori şi pentru a le face astfel să semene cu plante de marijuana”.Audrey Cramer a declarat pentru postul de televiziune WPXI-TV că trei ofiţeri de poliţie din Buffalo au scos-o cu forţa din locuinţă pe 7 octombie, în timp ce se afla doar în lenjerie intimă.

Soţii Cramer susţin că oamenii legii le-au pus cătuşe şi i-au obligat să stea în maşina de poliţie timp de patru ore, pe durata percheziţiei. Ei au declarat că au încercat să le spună poliţiştilor că plantele erau hibiscus, însă aceştia au insistat că era vorba despre plante de marijuana.

Prin acţiunea în instanţă deschisă împotriva departamentului de poliţie, a trei ofiţeri din cadrul acestuia, dar şi contra Nationwide şi Yeamans, se cer ”sume compensatorii”, ca şi acoperirea onorariilor avocaţilor şi costurile de judecată


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Audrey şi Edward Cramer, în vârstă de 66 respectiv 69 de ani, au iniţiat acţiuni juridice contra poliţiei din oraşul Buffalo şi a companiei de asigurări Nationwide Insurance Co. după un raid al oamenilor legii în reşedinţa lor. Soţii Cramer susţin că incidentul a început atunci când un agent al...

Preluat de la EVZ