Întrebat dacă structura centrală de conducere a ALDE a luat o decizie cu privire la organizarea unor mitinguri centrale sau locale de susținere a Guvernului, după modelul partenerilor social-democrați de la guvernare, Sibinescu a spus:


„Nu. Am discutat cu senatorii noștri și nu am fost contactați până acum de PSD. Hotărârea PSD se referă la faptul că fiecare organizație județeană se gestionează singură și prin urmare ar trebui ca președinții organizațiilor județene PSD să ne contacteze”.Chestionat dacă ALDE este dispus să participe la mitinguri alături de PSD, Sibinescu a zis că acest lucru depinde de discuțiile din teritoriu. „Politic vorbind, nu iau o decizie până când nu am o discuție acasă, în filiala județeană, cu organizația, pentru că ei ies în stradă, ei îngheață de frig”, a zis el.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Întrebat dacă structura centrală de conducere a ALDE a luat o decizie cu privire la organizarea unor mitinguri centrale sau locale de susținere a Guvernului, după modelul partenerilor social-democrați de la guvernare, Sibinescu a spus: „Nu. Am discutat cu senatorii noștri și nu am fost contactați până acum de PSD. Hotărârea...

Preluat de la EVZ