Alte opinii arată că: “Oamenii care au venit în contact cu aceste fiinţe atestă că le-au văzut alergând fără nici un rost pe pajiști după vitele care păşteau, plimbându-se de colo până colo prin cabina farfuriei lor, fără să aibă nici un fel de activitate, dar, mai ales, comiţând fel şi fel de gafe, care de care mai mare”.


Alţi cercetători prevestesc că, în curând, oamenii se vor transforma în roboţi. De exemplu, “Ray Kurzweil de la Google a prezis faptul că omul se va îmbina cu mașina pe Pământ până în anul 2050”, scrie metro.co.uk


Dar, opiniile specialiştilor se contrazic pe zi ce trece probabil, datorită noilor descoperiri care anulează tot ceea ce se ştia până în prezent: “unii sunt de părere că cei ce au venit pe Pământ din spaţiu au un coeficient ridicat de inteligenţă, alţii însă cred că cei ce vin în contact cu pământenii şi comit gafele monumentale sunt plasaţi undeva la partea inferioară a scării inteligenţelor extraterestre, dacă nu cumva sunt nişte roboţi, programaţi mai bine sau mai rău. Lipsa sentimentelor, a compasiunii faţă de cei pe care îi răpesc şi îi supun la fel de fel de experimente pare a fi dovada că avem de-a face cu nişte minţi artificiale, care îndeplinesc un anumit program, cu plusurile şi minusurile inerente”.

Potrivit sursei menţionate, specialiştii consideră că extratereştrii se află pe Terra şi îndeplinesc tot felul de misiuni nu de dragul oamenilor, al pământenilor, ci pentru propriul lor folos. Ei caută şi experimentează ceva anume, nu ştim încă ce şi pentru ce o fac, dar există nenumărate cazuri de acţiuni ostile, torturi, provocarea de răni şi traumatisme, cu final letal chiar. Astfel de evenimente se petrec de mai bine de 35 de ani în bazinul fluviului Amazon. Se cunosc şi unele cazuri de răpiri urmate de torturi şi rănirea celor răpiţi, chiar în Statele Unite, titrează efemeride.ro.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Alte opinii arată că: 'Oamenii care au venit în contact cu aceste fiinţe atestă că le-au văzut alergând fără nici un rost pe pajiști după vitele care păşteau, plimbându-se de colo până colo prin cabina farfuriei lor, fără să aibă nici un fel de activitate, dar, mai ales, comiţând...

Preluat de la EVZ