Conducerea echipei de hochei Corona Brașov a dezvăluit că jucătorii săi au avut parte de un eveniment șocant la Gheorgheni, cu ocazia partidei Progym – Corona Brașov.

Cei din echipa brașoveană susțin că, în momentul intrării în vestiarul repartizat lor, au avut parte de o imagine grotească și absurdă: pe un carton se afla un șoarece mort, câteva bucățele de slănină, un presupus desen, iar sub acestea era scris „Pire”, porecla lui Arpad Mihaly, căpitanul Coronei, și „24”, numărul de pe tricoul de joc al acestuia.

“Clubul nostru își exprimă indignarea față de un eveniment reprobabil, care nu-și are loc în niciun domeniu, cu atât mai puțin în lumea sportului, unde ar trebui să predomine respectul, noțiunea de fair-play. Sperăm că atât conducerea clubului Progym, cât și Federația Română de Hochei pe Gheață, vor lua măsuri pentru a se evita pe viitor astfel de situații jenante pentru hocheiului românesc”, a declarat Emilian Cernica, președintele secției de hochei a clubului Corona Brașov.

Acesta a precizat că a făcut public acest episod la o săptămână de la producerea lui pentru a evita o atmosferă tensionată suplimentar înaintea derby-urilor cu SC Miercurea Ciuc, care au avut loc în ultimul weekend. Primul joc, la Brașov, a fost câștigat de Corona, scor 3-2, iar al doilea, la Miercurea Ciuc, de formația ciucană, 3-2, după șuturile de departajare.

Erno Lazar, oficial al clubului Progym, a spus că gestul este unul reprobabil. “Sigur că nu pot fi de acord cu așa ceva, un lucru condamnabil. Din păcate, nu am reușit să identificăm autorul, chiar dacă m-am gândit la toate variantele posibile, inclusiv la cea a unui autoatac, a înscenării”, a declarat Lazar.

Progym a câștigat respectiva partidă, scor 6-4, impunându-se și a doua zi, cu 3-1.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/se-intampla-in-romania-scena-socanta-un-soarece-mort-pus-in-vestiarul-adversarilor-44356.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/se-intampla-in-romania-scena-socanta-un-soarece-mort-pus-in-vestiarul-adversarilor-44356-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv