Consiliul de Administrație al Liceului Teoretic „Traian” din București se întrunea, pe 28 octombrie 2014, având pe ordinea de zi, la punctul 1, „discutarea hotărârii privind achiziționarea unui autoturism în dotarea Liceului Teoretic Traian”, iar la punctul 2, „desemnarea membrilor Comisiei de Achiziții”.


„Mașina este destinată inspectoratului”

Membrii Consiliul de Administrație (CA) au decis, în prezența reprezentanților sindicatelor și părinților, după cum este consemnat în continuare în Procesul-verbal: „Având în vedere faptul că, prin buget, Liceului Teoretic „Traian” i-a fost repartizată suma de 90.000 RON de către Primăria Sectorului 2 în vederea achiziționării unui autoturism, doamna director supune aprobării membrilor CA întreprinderea demersurilor legale în acest scop. Mașina este destinată inspectoratului. Membrii CA sunt de acord. Doamna director adjunct C.G. propune numirea unei Comisii de Achiziții în acest scop”.

De aici încolo, achiziționarea unei mașini „destinate inspectoratului” a mers ață. Potrivit facturii din 13 noiembrie 2014, Liceul Teoretic Traian devine fericitul proprietar al unui autoturism „Dacia Duster Larureate 15 110 E5 4X4”, contra sumei de 76.817,99 lei cu TVA. Următorul pas a fost, firesc, înmatricularea mașinii, care primește de la poliție, pe 23 decembrie 2014, numărul B- 253-LTT, adică inițialele Liceului Teoretic Traian.


Zor mare să se încheie „Comodatul”

Nici nu trecuseră bine Sărbătorile de iarnă că, pe 5 ianuarie 2015, se încheie contractul de comodat nr.1 între Liceul Traian, în calitate de comodant, și Inspectoratul Școlar al municipiului București, reprezentat de prof. Mihaela Ciho, inspector școlar pentru management instituțional Sector 2, în calitate de comodatar.

Pe scurt, liceul îi dă inspectorului Ciho Duster-ul spre folosință, pe o perioadă de cinci ani, începând chiar din acea zi. Contractul este ștampilat și semnat din partea liceului de director, iar din partea inspectoratului este doar iscălit de prof. Mihaela Ciho, ștampila lipsind cu desăvârșire.

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/traian-inmatriculare2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/traian-inmatriculare2-300x261.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Consiliul de Administrație al Liceului Teoretic „Traian” din București se întrunea, pe 28 octombrie 2014, având pe ordinea de zi, la punctul 1, „discutarea hotărârii privind achiziționarea unui autoturism în dotarea Liceului Teoretic Traian”, iar la punctul 2, „desemnarea membrilor Comisiei de Achiziții”. „Mașina este destinată inspectoratului” Membrii Consiliul de...

Preluat de la EVZ