Ambele victime – o femeie în vârstă de 27 de ani care făcea jogging în Endingen, în Germania, în noiembrie, şi o studentă franceză al cărei cadavru a fost găsit în ianuarie 2014 la Kufstein, în Austria – au fost ucise cu o bară de fier.


Sursă foto: observator.tv

Monstruozitățile comise de acesta au deschis o altă Cutie a Pandorei, vasluianul fiind suspectat de alte crime comise și în Romînia. Deși acum câțiva ani, înainte de a pleca în Germania la muncă, justiția de la noi l-a considerat nevinovat. Procesul din Germania este intens merdiatizat și cu măsuri de securitate sporite, dată fiind gravitatea faptelor acestuia.

Publicaţia Vremea Nouă notează că este vorba despre Cătălin Dorinel Ciolpan, de 40 de ani, originar din Huşi, şi că, după aflarea veştii privind arestarea sa în Germania, acesta a intrat și în vizorul procurorilor români pentru fapte asemănătoare, comise în urmă cu mai mulţi ani în România.


Anchetatorii germani au dovedit legătura dintre Ciolpan şi femeia ucisă în pădurea din Endingen, după ce au descoperit ADN-ul acestuia pe cadavrul femeii. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul femeii violate şi ucise în Austria.

Patru crime comise în același mod și în Vaslui…

Potrivit sursei citate, procurorii vasluieni au sesizat că, în ultimii ani, există patru crime cu autor necunoscut săvărşite după același tipar, asupra unor femei luate “la ocazie”, care apoi au fost omorâte şi abandonate în pădure.

Cel puțin unul dintre cazuri, cel al Mioarei Anuta Manea (29 de ani), are asemănări izbitoare cu modul în care au murit victimele din Germania și Austria. “Era 20 mai, iar a doua zi urma să fie ziua Sfinţilor “Constantin si Elena”, ziua mamei sale. Mioara a luat o masină de ocazie, la ieşirea din Vaslui. A fost găsită moartã, şapte zile mai târziu, în pădurea de la Tãtărăni. Era dezbrăcatã de o parte din haine şi îi lipsea poşeta, cu o sumă de bani şi actele personale. Anchetatorii au spus că a fost violatã, înainte de a fi strânsă de gât. La acea vreme, singurele lucruri certe erau că femeia fusese lovită puternic în zona nasului, avea faţa desfigurată sşi cauza morţii a fost sugrumarea cu o mână”, scrie sursa citată.

Potrivit Vremea Nouă, anchetatorii vasluieni sunt decişi să ia legătura cu omologii din Germania pentru mai multe informatii.

Cazul uciderii cu implicatii sexuale a unei tinere de 27 de ani care facea jogging va fi judecat miercuri in instanta germana din Freiburg. Este un caz penal cu  dimensiuni internationale, care se anunta a avea o intensa prezenta mediatica. Acuzatul ar fi ucis si in Austria, iar asupra lui planeaza suspiciuni ca ar fi fost implicat si in omoruri mai vechi, care au avut loc in Romania. Catalin Ciolpan (40 de ani), un şofer de camion originar din Husi, judetul Vaslui, a fost arestat in luna iunie de autoritatile germane, fiind acuzat ca a violat şi ucis doua femei: o tanara de nationalitate germana şi o studenta din Franta aflata la studii în Austria.

Uciderea tinerei din Endingen, de langa Freiburg, a revoltat o intreaga regiune. Intr-o duminica dupa-amiaza, tanara a fost victima unui criminal care a urmarit-o, apoi a violat-o si a ucis-o. In fata curtii districtuale din Freiburg incepe miercuri, 22 noiembrie, procesul. Paratul este un presupus criminal, mai mult chiar, unul in serie, el fiind suspectat si ca a ucis in 2014 o studenta, in localitatea Kufstein din Austria.

Acuzatia care i se aduce romanului este de crima deosebit de brutala. Anchetatorii au precizat ca trupul Carolinei G. a fost gasit intr-o mica zonă impadurita din podgoriile aflate intre Endingen si Bahlingen si ca oferea “o imagine de groaza”.

Uciderea tinerei din Endingen a revoltat o întreagă regiune

Uciderea tinerei din Endingen, de langa Freiburg, a revoltat o intreaga regiune. Intr-o duminica dupa-amiaza, tanara a fost victima unui criminal care a urmarit-o, apoi a violat-o si a ucis-o. In fata curtii districtuale din Freiburg incepe miercuri, 22 noiembrie, procesul. Paratul este un presupus criminal, mai mult chiar, unul in serie, el fiind suspectat si ca a ucis in 2014 o studenta, in localitatea Kufstein din Austria.

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/monstru.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/monstru-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ambele victime - o femeie în vârstă de 27 de ani care făcea jogging în Endingen, în Germania, în noiembrie, şi o studentă franceză al cărei cadavru a fost găsit în ianuarie 2014 la Kufstein, în Austria - au fost ucise cu o bară de fier. Sursă foto: observator.tv Monstruozitățile comise de acesta au...

Preluat de la EVZ