O femeie a murit în urma unui accident rutier petrecut în comuna Golești, județul Vrancea, în urmă cu puțin timp. Femeia a fost prinsă sub roata din spate a unui autoturism marca Skoda. 

“Pe DN 2-E85 km 178 +250 în localitatea Golești, un pieton care conducea o bovina s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis moment în care a fost acroșat de un autotractor, după care a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a fost accidentat de un autoturism. A rezultat decesul pietonului“, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. 

Conform unor martori, în timp ce traversa prin loc neregulamentar, un camion a lovit victima și a proiect-o în fața unui autoturism Skoda care circula pe aceeași rută.

Sursă foto: ziaruldevrancea.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/moarte-cumplita-pentru-o-femeie-care-a-traversat-prin-loc-nepermis-prinsa-sub-o-masina-44365.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/moarte-cumplita-pentru-o-femeie-care-a-traversat-prin-loc-nepermis-prinsa-sub-o-masina-44365-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv