O declaratie incendiara a fost facuta in 27 octombrie 2017, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul procurorului Daniel Bucur de la Parchetul Judecatoriei Sinaia, unul dintre cei executati de Mircea Negulescu. Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, a raspuns ICCJ ca n-a avut tehnica sa inregistreze video audierile, in pofida obligatiei legale.

DON JUAN-ul de la DNA. Cum a terorizat-o procurorul „PORTOCALĂ” pe Andreea COSMA. „ZDREANȚA” care UCIDEA DESTINE trimitea MESAJE de AMOR

Martorul a oferit informatii stupefiante despre cum a fost amenintat de “Portocala” si despre cum a ajuns sa scrie denuntul dupa dictare. Ce sa vedeti, DNA pretinde ca declaratia nu a fost inregistrata, nici video, nici audio, pe motiv ca la momentul respectiv parchetul lui Kovesi nu avea mijloacele necesare.

Martorul Vasile Petre Bulei a relatat cum a decurs audierea sa de catre procurorul Mircea Negulescu. Potrivit declaratiei date la ICCJ, pe care Lumeajustitiei.ro o prezinta in exclusivitate, martorul a precizat ca a fost facut “praf” de procurorul DNA Mircea Negulescu, acesta injurandu-l, aruncand cu masa in el, amenitandu-l ca “o sa te leg, zdreanta” si ca il va arunca la puscarie, urmand sa nu isi mai vada copilul. Martorul sustine ca ulterior a fost dus intr-o alta incapere, de unde a fost luat in primire de alte persoane.

Procurorul „Portocală”, AMENINȚĂRI DURE pentru un MARTOR în dosarul Ponta

Iata declaratia data la ICCJ de martorul Petre Vasile Bulei și prezentată de jurnaliștii de la Luju.ro:


“Mentin declaratia data la Curtea de Apel Ploiesti, nu si pe cea de la DNA, deoarece procurorul Negulescu, in intervalul 14.00 – 19.00, m-a facut ‘praf’, respectiv, m-a injurat, a aruncat masa peste mine, mi-a oferit tigari, desi eu nu fumez, mi-a spus ‘o sa te leg, zdreanta’, m-a dus sus, unde erau mai multe persoane, ma lua cand una cand alta din aceste persoane, si mi s-a oferit inclusiv mancare.

Domnul Negulescu ma intreba ce treaba am cu inculpatul Bucur Daniel si de unde il cunosc. Mi-a spus, de asemenea, ca ma baga in puscarie, pe mine si pe Bucur si nu o sa-mi mai vad copilul”.

Martor: “Denuntul olograf a fost scris la dictare, eram bulversat, nu mai stiu ce am scris… Nu stiu ce scria doamna respectiva pe calculator la DNA”

Dupa aceasta declaratie, au urmat intrebari adresate de procurorul de sedinta si de avocatul procurorului Daniel Bucur. Cu aceasta ocazie, martorul a oferit noi date extrem de grave. Mai exact, acesta a aratat ca a scris denuntul la dictare si ca nu stie ce s-a consemnat la DNA. De asemenea, Vasile Petre Bulei a aratat ca a vorbit despre presiunile facute la adresa sa de procurorul Negulescu inclusiv la Curtea de Apel Ploiesti, instanta de fond din dosarul procurorului Bucur, insa dezvaluirile sale nu ar fi fost consemnate.

Mai multe informații citiți pe Luju.ro!

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
O declaratie incendiara a fost facuta in 27 octombrie 2017, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul procurorului Daniel Bucur de la Parchetul Judecatoriei Sinaia, unul dintre cei executati de Mircea Negulescu. Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, a raspuns ICCJ ca n-a avut tehnica sa inregistreze video...

Preluat de la EVZ